Най-високоплатените професии в Русия са автомобилен инженер и заварчик. Тези

...
Най-високоплатените професии в Русия са автомобилен инженер и заварчик. Тези
Коментари Харесай

Кои са най-високоплатените професии в Русия

Най-високоплатените специалности в Русия са авто инженер и заварчик. Тези данни бяха предоставени във вторник Руски научно-изследователски институт по труда в Министерството на труда, съобщи ТАСС.

Заплати от 100 хиляди рубли (2 660.89 лв) се оферират в разгласи за работа за позициите инженер в автомобилната промишленост и заварчик.

Според специалисти, експерт в интервенциите на междубанковия пазар може да разчита на заплата от 95 хиляди рубли. "От 90 хиляди рубли ще получат експерт по консолидираното на приложения за предпазване в облачни пространства, бизнес анализатор или експерт по моделиране на процесите на топлинна обработка. Заплатата от 85 хиляди рубли се предлага от експерт по потребителско кредитиране ", подчертаха откривателите.

Специалистите прибавиха, че измежду високоплатените специалности са работен специалности (заварчик, сондаж), инженери (инженер-механици, експерти по моделиране на процеси на топлинна обработка), експерти по осведомителни и информационни технологии (специалист по консолидиране на приложения за съхранения на файлове), експерт по потребителско кредитиране, експерт по интервенции на междубанковия пазар). "Работодателите са подготвени да платят положителни пари, тъй като търсенето на тези експерти през днешния ден надвишава предлагането ", обясниха специалистите.

Те разказват специалността на експерт в консолидираното на облачните приложения към момента не е в All-Russian Classifier of Occupations, макар че сега няма задоволително експерти с такава подготовка и нуждата от тях нараства. "Инженер-механиците са търсени в машиностроенето, те основават стратегии, които обезпечават надзор и мониторинг на разнообразни механизми ", обявиха от изследователския институт.

Изследването е направено въз основата на данни от отворени източници (Job Bank of Russia Jobs Bank, HeadHunter, SuperJob), употребявайки аналитична система за мониторинг на развиването на сферата на професионалната подготовка, основана от ВНИИ на труда взаимно с РЕУ. GV Плеханов.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР