Най-високият модел в света: Ръстът ми плаши мъжетеНай-високият модел на

...
Най-високият модел в света: Ръстът ми плаши мъжетеНай-високият модел на
Коментари Харесай

Най-високият модел в света: Ръстът ми плаши мъжете 

Най-високият модел в света: Ръстът ми плаши мъжете

Най-високият модел на света – Екатерина Лисина, която държи два върха на Гинес, се оплака, че не може да си откри мъж, тъй като височината ѝ плаши отсрещния пол.

Лисина е професионален модел, а върховете ѝ са за височина и най-дълги крайници в стилния отрасъл. Тя е някогашна баскетболистка. От родителите си съветската хубавица е наследила височината си (майката на модела е висока 188 см, а татко ѝ - 189 см) и прекалено дългите крайници, които са 134 см, и са най-дългите крайници в света.

Екатерина се извисява с цели 205 сантиметра над земята.

Лисина разяснява любовния си живот в подкаст с някогашната порно звезда Алексис Тексас.

"Всяко момче, което срещна – без значение преди до момента в който учех, или в този момент в кариерата, е по-ниско от мен. Това автоматизирано ги плаши и ги отблъсква ", жалва се моделката.

Попитана от Алексис дали в миналото е била с някой по-нисък от 1. 80 м., който по този начин или другояче ще ѝ е до гърдите, Екатерина отговари: "Не, само че и не мога да си показва да изляза с още по-нисък мъж ".

Сред главните условия на модела – с изключение на мъжът да е на подобен растеж - е да има средства да я устоя и глези. "Той несъмнено би трябвало да се грижи за мен… Като ми отделя внимание, поддържа финансово, в случай че може. Но мисля, че най-важното нещо в една връзка, е химията и духовната съгласуваност... Ако няма духовна връзка и даже в случай че ви харесва по какъв начин наподобява индивидът, по този начин или другояче връзката няма да е дълга. "

Рускинята се е преместила от Москва в Лос Анджелис. В изявлението призна също, че не излиза доста на открито, а избира да употребява приложения за запознанства.

iWoman. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР