Най-високата сграда, която трябва да отвори врати през 2019 година,

...
Най-високата сграда, която трябва да отвори врати през 2019 година,
Коментари Харесай

Четирите най-високи сгради, които ще бъдат завършени през тази година

Най-високата постройка, която би трябвало да отвори порти през 2019 година, е небостъргачът на " Газпром " " Лахта центр ", намиращ се в Санкт Петербург. Нейният градеж стартира през 2012 година, като зданието ще се издига на 462 метра височина и ще разполага с 87 етажа.

Посетителите й ще се качват до тях по 34 асансьора и ще могат да употребяват общо 1800 паркоместа. В нея с изключение на офис площи ще се обитават още планетариум, медицински център, банкови клонове и други.
 The Exchange 106
Източник:

The Exchange 106

На второ място по височина ще бъде The Exchange 106, която се намира в Куала Лампур в Малайзия. Небостъргачът ще се издига на 452 метра височина и ще бъде с 97 етажа. Паркоместата в нея са 2116. Любопитното е, че постройката ще бъде приключена единствено в границите на 3 години.
 Suzhou IFS
Източник:

Suzhou IFS

Третата най-висока постройка за 2019 година ще бъде Suzhou IFS в китайския град Сиджоу. Тя ще се издига на 450 метра над земята и ще има 98 етажа. Нейното строителство е стартира през 2012 година, като тя ще обитава на едно място жилища, хотели и офиси.
 Nanning China Resources Tower
Източник:

Nanning China Resources Tower

На четвърто място се подрежда още един небостъргач в Китай. Това е Nanning China Resources Tower в едноименния град Нанин. Кулата ще бъде единствено 5 метра по-ниска от тази в Сиджоу. Етажите й ще бъдат 94, а за достигането им ще бъдат налични 59 асансьора. Нейното създаване лишава 5 години.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР