Най-вероятното предложение на Има такъв народ за премиер Петър Илиев

...
Най-вероятното предложение на Има такъв народ за премиер Петър Илиев
Коментари Харесай

Кой е Петър Илиев - предложението на Слави Трифонов за премиер

Най-вероятното предложение на " ИТН " за министър председател Петър Илиев е основен помощник в Юридическия факултет на Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Преподава " Конституционно право ", " Организация на правозащитните институции " и " Правата на индивида в юриспруденцията на българските съдилища ".

Доктор по право. Автор е на две книги и над 30 други научни изявления по разнообразни юридически въпроси.

Специализирал е " Английско комерсиално право " и " Право на Европейския съюз " в Бъкингамския университет, Англия. Специализирал е и " Американско комерсиално право " в Ню Йорк, Съединени американски щати. Има и специализации по " Правораздаване ", " Публична администрация " и " Международно право и интернационалните връзки ".

Лауреат е на оценката " Адвокат на годината ".

Петър Илиев e създател и ръководещ съучастник на Адвокатско сдружение " Илиев и Партньoри ". Бил е член на научно-изследователски планове и екипи. Участвал е в научните колективи на редица научно-изследователски планове по разнообразни правни въпроси.

Основател и ръководител на няколко бизнес организации - Канадско-българската комерсиална камара, Българската икономическа камара и Карибско-българския бизнес клуб. Бил е зам.-председател на Британско-българската комерсиална камара.

Петър Илиев е почетен консул на Барбадос и управлява Консулството на Барбадос в Република България.

Владее 3 езика и е на 43 година

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР