Най-вероятно Златка е поставила ултиматум на своя любим мъж да

...
Най-вероятно Златка е поставила ултиматум на своя любим мъж да
Коментари Харесай

Животът На Благой Георгиев Съвсем Не Е Цветя И Рози! Хич Не Му Е Леко, Спешно Продава Палата!

Най-вероятно Златка е сложила ултиматум на своя обичан мъж да реши финансовите си проблеми. Всеизвестен е фактът, че русокоската не е привикнала да устоя гаджетата си. Сега й се постанова за първи път да харчи спестените си пари за „ любовта на живота си “, само че си е направила сметката. Ако Благой продаде къщата си, Райкова ще си възвърне всичко с лихви.

Близки до двойката настояват, че Златка освен е прибрала Благой в жилището си, само че й заплаща всички сметки, в това число и неговите. Липсата на пари била и учредената причина Георгиев да одобри по-нисък хонорар за влизането си в „ Биг Брадър “, като преди старта на шоуто се опитал да извие ръцете на продуцентите, искайки им 300 000 лв.. След като видял, че няма да стане, самичък ги потърсил с желанието да влезе в шоуто. Накрая Благой приел по-малко от половината на желаната сума.

Финансовата неустойчивост на Георгиев настанала след краха на брака му с Есмер, която е милионерска наследница. След развода им Благой останал безпаричен като мишка и се лишил изцяло от първокласния си метод на живот.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР