Най-вероятно всичко ще бъде много шум за нищо. Никой обаче

...
Най-вероятно всичко ще бъде много шум за нищо. Никой обаче
Коментари Харесай

Адвокатът на задържания зам.-кмет на "Младост" очаква акцията да е много шум за нищо

Най-вероятно всичко ще бъде доста звук за нищо. Никой обаче няма да може да заличи унижението, което изпитаха тези две дами. Това съобщи пред Нова телевизия Ирен Савова, която е юрист на арестувания зам.-кмет на столичния регион " Младост " Биляна Петрова. Вчера тя беше задържана при показна акция в центъра на София дружно с кмета на региона Десислава Иванчева. Днес прокуратурата ще разгласи какви са претекстовете за задържането, като съгласно неофициална информация става въпрос за взимане на рушвет. Докато течеше полицейската акция пред Спортната палата се видя по какъв начин проверяващите броят банкноти от евро, които били в кашон в колата на Иванчева.

Според юрист Савова случилото се е обезпокоително поради показността. Тя попита за какво автомобилът не е бил отведен до най-близкото полицейско ръководство, с цел да му бъде изработен обиск.

" Такива практики не мога да ги схвана. Две дами с часове не са допускани до тоалетна. Не им е давана вода да пият ", сподели още Савова.

Тя добави, че Петрова и Иванчева са били в Столичната община преди този момент, след което са се качили на служебния автомобил и тръгнали за друга среща. По думите на юриста колата е била пред общината, била е даже отключена.

" Има много озадачаващи неща. В автомобила е имало толкоз доста кашони и се чудя по какъв начин тъкмо този кашон се вади, в който има хиляди отпадъци и въпросните пари ", добави Ирен Савова.

Според нейната клиентка това е метод, по който да бъде отстранена Иванчева от поста. Петрова също по този начин мислела да си потърси правата поради " унизителния арест ", както беше избран от юриста.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР