Най-вероятно войната ще приключи в началото на май. Тогава Русия

...
Най-вероятно войната ще приключи в началото на май. Тогава Русия
Коментари Харесай

Съветник на Зеленски: Войната ще приключи до май

Най-вероятно войната ще завърши при започване на май. Тогава Русия към този момент ще е изчерпала ресурсите, с които ни нападна . Това съобщи съветника на украинския президент Володими Зеленски - Алексей Арестович, осведоми Агенция Ройтерс.

- в които Арестович не взе участие персонално - до момента дадоха напълно малко резултати, с изключение на няколко филантропични коридора от обсадените украински градове.

Във видео, оповестено от няколко украински медии, Арестович съобщи, че краят на войната ще зависи от това какъв брой запаси Кремъл е подготвен да отдели за акцията си.

Мисля, че не по-късно от май, началото на май би трябвало да имаме спокойно съглашение, може би доста по-рано , ще забележим, приказвам за най-късните вероятни дати ", добави Арестович.

Сега сме на кръстопът: или ще има спокойно съглашение, подписано доста бързо, в границите на седмица или две, с евакуиране на войските и всичко останало, или ще има опит да се съберат някои, да речем, сирийци за кръг две и, когато и тях смелим, съглашение доникъде на април или края на април, съобщи президентския консултант.

" Напълно вманиачен сюжет може да включва и изпращане на нови военнослужещи след месец образование " , сподели Арестович.

И въпреки всичко, даже откакто мирът бъде контрактуван, дребните тактически конфликти могат да останат вероятни в продължение на една година, съгласно Арестович, макар че Украйна упорства за цялостно премахване на съветските войски от нейна територия.

, когато съветският президент Владимир Путин стартира това, което той назова " специфична военна интервенция ", най-голямата офанзива против европейска страна след Втората международна война.
 Обявиха еднодневна техническа пауза на руско-украинските договаряния
Обявиха еднодневна техническа пауза на руско-украинските договаряния

Страните се нуждаят от спомагателна работа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР