Най-вероятно в новия кабинет ще се опитат всички да се

...
Най-вероятно в новия кабинет ще се опитат всички да се
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Радев е петият елемент със свои хора в новия кабинет

Най-вероятно в новия кабинет ще се опитат всички да се покажат какъв брой са огромни експерти. Проблемът на подобен вид формат е в това каква политика ще вършат – дали ще е „ по-лява” или ще е „ по-дясна”. Това значи дали ще има повече страна или по-малко страна. И тук би трябвало да се схванат. Ако Българска социалистическа партия, която взе участие там, счита, че би трябвало да има " повече страна ", евентуално от другата страна би трябвало да има хора, които ще желаят повече независимост. Ако съумеят да се съберат, за мен ще е доста подправено, тъй като за мен ще е доста подправено. Ако се събират единствено поради обстоятелството, че непременно би трябвало да има държавно управление, то ще издържи доста малко. и ще се разпадне точно на тази основа - повече страна или по-малко страна. Това съобщи пред Нова телевизия пиар специалистът Нидал Алгафари.
свързани новини170674на 21.11.2021
Той означи, че взаимни отстъпки може да се вършат до избрана степен, само че без да стигат до фундаментализъм, натрапен " от устава на партията ти ".

„ На всяка цена би трябвало да има работещ парламент. Вчерашната тематика за договаряния беше най-лесна и по тази причина я избраха като за първи ден”, изясни на собствен ред социологът доцент Алексей Пампоров.

" Начинът на договаряния е един доста забавен опит, който се прави у нас за първи път. Позитивно е, че събират експертни групи по съответни политики, с цел да обсъдят своите цели. Изглежда обещаващо да се обединят към това, което ги свързва”, разяснява журналистът Петко Георгиев.

Нидал Алгафари акцентира, че в бъдещата проектокоалиция са " доста мощни упоритостите на всички да вземат участие във властта ".

" Българска социалистическа партия доста дълги не бяха във властта и имат потребност да са във властта, с цел да покажат най-малко политиката, за която са говорили до момента. Отделно имат потребност всички тези момчета и девойки, които са се борили за Българска социалистическа партия да влязат във властта, тъй като това им е задачата в края на краищата. Същото е и в Демократична България, същото е и при хората на Слави. Всички тези хора имат упоритости, има го личностния детайл, личностното доказване. И по тази причина ще е доста комплицирано когато тръгнат да слагат квотите, на какъв принцип ще бъде. Дали ще бъде 8-5-3-1 или нещо такова, само че ще бъде някаква такава фомрулировка. Аз обаче считам, че ще има още един - " пети детайл " - на президента, който ще има сигурно свои хора в държавното управление. Така че това ще е една коалиция от пет политически субекта ", съобщи Нидал Алгафари.
свързани новини13на 19.11.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР