Най- вероятно управляващото мнозинство няма да се съобрази с мнението

...
Най- вероятно управляващото мнозинство няма да се съобрази с мнението
Коментари Харесай

Петко Димитров: Ще продължим да търсим форми и начини да бъдат защитени правата и здравето на софиянци

" Най- евентуално ръководещото болшинство няма да се съобрази с мнението на опозицията и редица неправителствени организации във връзка с мястото на инсталацията за RDF гориво. А най-лошото е, че няма да се съобрази с мнението на жителите ", сподели по време на съвещанието на СОС общинският консултант Петко Димитров.

„ През миналата година Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия в София организира осведомителна акция на терен измежду тези жители, които всички употребяват като щит на тезите си “, съобщи Димитров, който е и ръководител на младите социалисти в столицата.

„ За страдание установихме, че хората въобще не знаят защо става въпрос. А тези, които бяха разбрали, не са съгласни да се изгаря RDF горивото в тази част на града “, уточни той.

Петко Димитров посочи, че е належащо да запознае Общинския съвет с мнението на живеещите в регион Сердика, където е планувано построяването на въпросната система, а и на стотиците хиляди хора живеещи в прилежащите региони Подуяне, Надежда, Оборище и други.

„ Те са твърдо срещу “, съобщи той и добави, че общинските съветници, определени от жителите на София, са задължени да се съобразят с мнение на жителите.

„ Инициираният от Българска социалистическа партия през предишния мандат референдум по тематиката, по волята на ръководещите Столична община, остана мираж “, напомни Димитров.

„ Въпреки това ние ще продължим да търсим форми и способи да бъдат предпазени правата и здравето на софиянци “, безапелационен бе най-младият общински консултант.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР