Най-вероятно убийството на Виктория е инцидентно, а не планирано. Това

...
Най-вероятно убийството на Виктория е инцидентно, а не планирано. Това
Коментари Харесай

Криминалист: Вероятно убийството на Виктория Маринова не е планирано

Най-вероятно убийството на Виктория е случайно, а не планувано. Това счита криминалистът Ботьо Ботев.
" Тук се касае до дейности инцидентни, брутални, нагли, които, в случай че се върна в предишното, са съпътствали съвсем всеки сходен случай. Имали сме случай когато се хване причинителят и го питаш за какво по този начин – подвига плещи: „ Не знам, не помня нищо. Те изпадат в възторг, психологично заболяване ", добавя специалистът пред bTV.
По думите му половото принуждение с съдбовен край в множеството случаи е придружено с изключителна безочливост и грубост, даже подигравка. Мотивът на похищението е полов, а не обир, счита криминалистът.
Според него до съдбовния свършек се е стигнало поради желанието на причинителя да прикрие действието си – което евентуално ще се окаже, че не е първото му.
Според Ботев килърът е умопобъркан, само че малко евентуално психологично болен. Въпреки че ревизират близката клиника, Ботев сподели следното: " Практиката здравна споделя, че тези, които са наранени от по-стандартните форми на психологично заболяване правят дейности без да се прикриват. А тук има предумисъл, размисъл във връзка с прикриване на действието. "
Ботев има вяра, че в случай че са употребявани оптимално първите часове след закононарушението, убийството на Виктория ще бъде разкрито.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР