Най-вероятно сватбата се е състояла през юни, като не е

...
Най-вероятно сватбата се е състояла през юни, като не е
Коментари Харесай

Тя е много красива синоптичка, но вижте на кого се врече във вярност

Най-вероятно сватбата се е състояла през юни, като не е ясно дали е била дребна и загадка, или единствено автограф

Никол Станкулова към този момент публично се споделя Никол Николева Минева. Красавицата е взела семейството на мъжа си Теодор. Това се е случило преди година – при започване на юли 2022 година, написа „ Уикенд ”. Най-вероятно сватбата се е състояла през юни, като не е ясно дали е била дребна и загадка, или единствено автограф.

Преди време вестникът писа, че синоптичката се подвизава с брачна халка, само че Никол нито удостовери, нито отхвърли новината ни. Смяната на персоналната й карта потвърждава, че подозренията ни за загадка женитба са били правилни.

Станкулова и половинката й Теодор, наследник на притежателя на Първа капиталова банка Цеко Минев, са дружно от към 9 години. През 2018 година синоптичката на Нова тв роди дребната Теа, която е кръстена на баща си. Второто отроче на сем. Миневи се появи на бял свят на 24 октомври, само че майката разгласи радостната вест на идващия ден. Тя пази всичко към децата си в загадка, тъй като счита, че щастието обича тишината. Връзката си с милионерския правоприемник Теодор също заобикаля да показва, с цел да не провокира злоба и уроки. 35-годишната синоптичка е по-голяма от Теодор с 2 години, само че това не я тормози.

Младото семейство е узаконило връзката си, откакто се появиха и двете им дъщери. Те желали да са законно семейство, каквото към този момент са от година.

На дългокраката мацка по никакъв начин не й е елементарно да опази мъжа си от хищни златотърсачки. Синоптичката се притеснява, че някоя млада силиконка може да завърти главата на банкерския наследник Теодор и да й го отмъкне под носа, поради това гледа да се поддържа млада и непрекъснато си тунингова лицето.

Припомняме, че Станкулова имаше дълга връзка с Ангел Ангелов, наследника на боса на огромна компания за замразени пилета. Баровецът я помоли да се реалокира при него и да заживеят дружно, само че тя отхвърли. Така връзките сред двамата охладняха, Ангел приключи връзката им и даже си взе колата, която й бе подарил. Красавицата обаче не страда дълго и бързо скочи в обятията на младия Минев, с който към този момент са законно семейство.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР