Най-вероятно сме чували прословутата фраза, че старата любов ръжда не

...
Най-вероятно сме чували прословутата фраза, че старата любов ръжда не
Коментари Харесай

Отново заедно ли са Кендъл Дженър и Хари Стайлс

Най-вероятно сме чували прословутата фраза, че остарялата обич наслойка не хваща. Дали това обаче важи с цялостна мощ и за връзките сред Кендъл Дженър и Хари Стайлс?
 Кендъл Дженър, Девин Букър и новината, че още веднъж са разграничени
Кендъл Дженър още веднъж е сама

Този път излгежда дефинитивно

От 2013 до 2019 година двамата са в динамичен интервал, в който ту са дружно, ту не са. Сега, няколко години по-късно, те към момента не са решили дефинитивно да спрат да се виждат. Това е една от евентуалните аргументи да се появят слуховете, че искрата посред им отново се е възпламенила.

Друга причина е фактът, че и Кендъл Дженър, и Хари Стайлс напълно неотдавна претърпяха раздели. Моделът към този момент не е дружно с баскетболиста Девин Букър, а артистът пък спря да се вижда с актрисата Оливия Уайлд.

Мнозина започнаха да спекулират, че Хари Стайлс в този момент претърпява раздялата си като отново се среща с Кендъл Дженър. И да, факт е, че двамата в действителност се срещат, само че не и по сантиментален метод. Поне по този начин твърди източник на E! News.

" Тя и Хари са просто положителни другари ", разкрива той и прецизира, че двамата са останали другарски настроени през годините и поддържат връзка. Освен че се засичат в едни и същи обществени кръгове, Кендъл и Хари излизат и настрана дружно, с цел да си описват един на различен какво им се случва.

Още след раздялата им през 2019 година Хари Стайлс показа в изявление пред Елън Дедженеръс, че с Кендъл си остават другари.
 Оливия Уайлд, Хари Стайлс и изказванията, че двамата са краткотрайно разграничени
Наистина ли са разграничени Оливия Уайлд и Хари Стайлс

Това ли е краят на връзката им

Към днешна дата и двамата са фокусирани върху себе си и кариерите си. Музикантът сега е на турне, до момента в който моделът пък наред с разширението на бизнеса си, се стреми да има време и за фамилията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР