“Най-вероятно ще се стигне до импийчмънт на Тръмп. Твърде е

...
“Най-вероятно ще се стигне до импийчмънт на Тръмп. Твърде е
Коментари Харесай

Д-р Хичев от САЩ: Най-вероятно ще се стигне до импийчмънт на Тръмп

“Най-вероятно ще се стигне до импийчмънт на Тръмп. Твърде е евентуално да се стигне до премахване, поради това, че на 20 януари болшинство в Сената ще има Демократическата партия. Събитията се развиха пред очите на целия свят. Отговорността лежи на плещите на президента Тръмп. Той издаде такива апели към последователите си - да влязат в Капитолия ”, сподели пред Нова телевизия доктор Румен Хичев, член на Извънредния щаб в Съединени американски щати по отношение на щурма във Вашингтон.
“Сформирането на щаба няма връзка със събитията към Капитолия. Щабът действа от много години. Става дума за съгласуваност сред разнообразни компании, които обезпечават биологични артикули за потребностите на медицината ", разясни той.

Според него последователите на Тръмп са прочувствено нестабилни. “Определени кръгове от тях са расисти, неонацисти, откровени фашисти. Достатъчно е да видите някое от сборищата им, където се развяват флагове с пречупени кръстове. За страдание, тези групи се усилиха, откакто Тръмп пристигна на власт. Нямам подозрения, че ФБР ще се оправи с тях”, разяснява доктор Хичев.

По думите му в един от оспорваните щати се откри, че 190 000 афроамериканци са отстранени от описите нелегално.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР