Най-вероятно ще бъде съставено правителство с кратък живот, за да

...
Най-вероятно ще бъде съставено правителство с кратък живот, за да
Коментари Харесай

Правителство с кратък живот очаква Асен Агов

" Най-вероятно ще бъде формирано държавно управление с къс живот, с цел да има време да се свършат най-важните неща. Това предвижда журналистът и политик Асен Агов в студиото на " Денят ON AIR "

Според него, преди всичко би трябвало да се извърши смяната в Избирателния закон, тъй че да се позволи гласуването

Агов дефинира като насмешка , който от повече от година не е влизал в заседателна зала на Народно събрание и даже подава оставката си от поста документално, а не персонално пред новите депутати, преди да разгласи, че излиза в отпуска. Това негово деяние възмути Мика Зайкова, председателстваща първото съвещание. Припомняме, на следващия ден за Плана за възобновяване и резистентност. С излизането на Борисов в отпуск обаче това явно няма да се случи.
 Изчитане по азбучен ред на 240 имена и повдигане на ръка за старт на Народното събрание
Изчитане по азбучен ред на 240 имена и повдигане на ръка за старт на Народното събрание

Стартът на 45-то Народно заседание

" Борисов излиза в отпуск, тъй като не желае да се яви пред Народното събрание. Пренебрежението към Народното събрание удостоверява тезата, че това беше едно квазиавторитарно ръководство - еднолично ръководство на човек, който не съм сигурен, че има всички качества да ръководи, с изключение на да кара джип ", разяснява той.

Той разделя на консерватори и реформатори политическите течения в страната . " Консерваторите желаят да затворят статуквото в буркани, да го консервират и да си го сложат в мазето за лична приложимост, а реформаторите в този момент са на ход ", акцентира журналистът. По думите му, днешният ден е " пресен въздух " за българския парламентаризъм. " Нахлу пресен въздух в остарялата постройка на Народното събрание. Този пресен въздух би трябвало да нахлуе въобще в политическия живот ", безапелационен е Агов.
 Борисов събра министрите и излезе в отпуска
Борисов събра министрите и излезе в отпуска

Премиерът се захващал съществено да работи по подготовката на новото правителство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР