Най-вероятно ще бъда отстранен, защото в БСП настъпиха дълбоки и

...
Най-вероятно ще бъда отстранен, защото в БСП настъпиха дълбоки и
Коментари Харесай

Жаблянов: Най-вероятно ще бъда отстранен, но се надявам да не виждат в мен враг, а партиен другар

Най-вероятно ще бъда отхвърлен, тъй като в Българска социалистическа партия настъпиха дълбоки и трайни промени през последните години - сериозното мнение се отстранява.Това сподели соцдепутатът Валери Жабланов, преди пленума на столетницата на " Позитано " 20, на който се чака да бъде отхвърлен, като член на бюрото.

Според него политиката, която се води от председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова деформира всички вътрешни механизми на надзор в партията и последователно се открива едноличен режим на ръководство. Надявам се в мен да не виждат зложелател, а партиен приятел, а сериозните забележки, които съм имал към работата на Изпълнителното бюро са били доброжелателни,каза още Жаблянов.

Очакват се в аленото изпълнително бюро да бъде разширено и в него се да влязат някогашния районен министър Асен Гагаузов и Весела Лечева. Включването на Гагаузов се възприема като знак към локалните структури с оглед идните избори наесен.

Преди да влезе на пленума соцдепутатът Антон Кутев очакваше да бъдат отстранени и други негови приятели.

Искрено се надявам, че няма да се направи опит за чистка в управлението на Българска социалистическа партия, в случай че се направи подобен ще се възпротивя,каза пък Красимир Янков. Според него преди избори не би трябвало да се освобождават готови фрагменти. Ако се вършат съкращения в този момент, то се залага да няма съгласуваност в идните избори, още повече всички сте осведомени с финансовия проблем на партията, сподели още Янков. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР