Най-вероятно през март ще започнат същинските преговори за сключването на

...
Най-вероятно през март ще започнат същинските преговори за сключването на
Коментари Харесай

Британското посолство с изнесени приемни в Пловдив за последиците от Брекзит

Най-вероятно през март ще стартират същинските договаряния за сключването на комерсиално съглашение сред Англия и Европейския съюз. Това заяви през днешния ден английският дипломат у нас - Нейно превъзходителство госпожа Ема Хопкинс. В Пловдив тя организира първата от серията изнесени приемни на посолството.

Пловдив

Целта на дипломатите е да се срещнат с бизнеса и жителите, с цел да се обсъдят последствията, които ще настъпят след излизането на Англия от Евросъюза. По проект това би трябвало да се случи на 31-и януари. В рамките на 2020-а година основни промени няма да има, защото до декември ще тече по този начин нареченият „ временен интервал ", сподели още британският дипломат. Постоянно в България живеят 15 000 английски жители, а благосъстоятелност в страна ни имат общо 50 000 британци.
Н. Пр. Ема Хопкинс, дипломат на Англия в България: През последните 10 години нашият търговски продан се е удвоил. Има редица бизнес оператори - и в Обединеното кралство, и тук, които работят взаимно и техният брой от ден на ден се усилва. Особено в някои основни сфери - като услугите, осведомителните технологии, консултантските услуги, финансовите услуги. Ето за какво ние доста желаеме тези браншове да се укрепят посредством постигането на едно мощно, намерено съглашение за свободна търговия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР