Най-вероятно починалата красавица Мериян Радева е пътувала към София, за

...
Най-вероятно починалата красавица Мериян Радева е пътувала към София, за
Коментари Харесай

Прокоба: Призрачна шега на съдбата погубила красивата докторка от Варна

Най-вероятно умрялата хубавица Мериян Радева е пътувала към София, с цел да се причисли към шествието за приемливост на пътя и в памет на умрелите в произшествия, което се организира в събота вечер.

БЛИЦ напомня, че с мотор на разклона до с. Младежко край Малко Търново.
Младата лекарка от Спешна помощ - Варна се забила с пистовия си мотор в мантинелата, откакто навлязла с несъобразена скорост в изострен десен завой в посока Бургас.

Трагедията е станала през вчерашния ден към 16 ч. Д-р Радева не е била част от групата мотористи, която е предходна малко след случая. Тя е получила извънредно тежки контузии в резултат на случая и положението й не е било съвместимо с живота.

Нелепото е, че тъкмо тя като доктор в Спешна помощ е спасявала животи на хора, потърпевши на пътя.

Мериян Радева е приключила Медицинския университет във Варна, след което е постъпила на работа в Центъра за незабавна здравна помощ в морската столица през 2019 година. Тя е била със компетентност „ Обща медицина”.

Младата лекарка е родом от Разград. Близки я разказват като извънредно лъчезарна и отдадена на работата си. Те описват, че обичала да оказва помощ и в идеята за бездомни животни.

Пистовите мотори за нея били пристрастеност още от ученическите й години. Обичала рокерските компании.

Екипа на Центъра за незабавна здравна помощ във Варна са потресени от неочакваната загуба на своята колежка.

Най-вероятно доктор Радева е пътувала към София, с цел да се причисли към всеобщото нощно каране в памет на починалите на пътя мотористи с надпис "Толерантност на пътя ". То се организира в събота вечер за пета поредна година.

Вместо това се причисли към печалната статистика на жертвите на произшествия у нас.

Мотошествието започва в 21:30 ч. пред Националния исторически музей в Бояна. Продължи по маршрут: кв. „ Драгалевци “, булевардите „ Черни връх “, “България “, „ Академик Иван Гешов “, „ Константин Величков “, „ Сливница “ и „ Европа “.

Безопасността на участниците беше обезпечена от столични пътни служители на реда, които съпроводиха мотошествието по целия му маршрут. Организаторите призоваваха участниците да карат с мудна скорост и да съблюдават Закона за придвижване по пътищата.

Д-р Радева от край време е зовяла за приемливост на пътя даже и през профилите си в обществените мрежи. Само преди дни хубавицата е написала следното:

"Да погледнем още един път с цел да не станем убийци! Нека бъдем доста деликатни при шофиране! "

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР