Най-вероятно няма да видим края на битката за наградата Най-полезен

...
Най-вероятно няма да видим края на битката за наградата Най-полезен
Коментари Харесай

Съотборник на ЛеБрон: MVP не се дава непременно на играча с по-добра статистика

Най-вероятно няма да забележим края на борбата за премията " Най-полезен състезател " в НБА. Звездите на Милуоки Бъкс и Лос Анджелис Лейкърс Янис Адетокумбо и ЛеБрон Джеймс са любимците за най-желаната самостоятелна премия в лигата. Според съотборника на Джеймс в Лейкърс Джаред Дъдли премията би трябвало да отиде в ръцете на 35-годишния водач на " езерняците "

" ЛеБрон води лигата по асистенции. Той бе провокиран от Антъни Дейвис в отбрана, като освен удържа предизвикването, ами и го отнесе до напълно друго равнище. Той пази вторите и третите най-хубави играчи в лигата съгласно мен - Янис и Кауай. Той ги пази на 35-годишна възраст. Пази ги през по-голямата част от мача, в четвъртата част също, залага цялата си известност на бранител. Хората споделят, че той пести сила, само че той ги пази и ние печелим. Това е всичко. В нахлуване той към момента може да носи тима. Разликата сред него и другите е способността му да прави по този начин, че всички да вземат участие в нападението ", показа Дъдли.

“I think Giannis’ stats are a little bit better, but I believe LeBron has been more valuable this year.” - Jared Dudley https://t.co/gzhXewvg6p
— Eric Nehm (@eric_nehm) April 7, 2020 " Кой в действителност заслужава MVP този сезон? И двамата заслужават премията. Дали мисля, че ЛеБрон я заслужава повече? Да. Дали мисля, че междинните индикатори на Янис са по-добри? Да. Но " Най-полезен състезател " не се дава безусловно на индивида с по-добра статистика. Ето за какво давам преимуществото на ЛеБрон ", добави още Дъдли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР