Най-вероятно крилото на Пари Сен Жермен Юлиан Дракслер ще е

...
Най-вероятно крилото на Пари Сен Жермен Юлиан Дракслер ще е
Коментари Харесай

Дракслер може да е трансферната бомба на Севиля


Най-вероятно крилото на Пари Сен Жермен Юлиан Дракслер ще е играчът, който отборът на Севиля ще притегли до края на летния трансферен прозорец, оповестява локалното Радио Севиля. Става въпрос за привличане чартърен от френския първенец до края на сезона.

Дракслер, който е 24-годишен, игра за Германия на Световното състезание в Русия, макар че по този начин и не съумя да се пребори за титулярното място на “Парк де Пренс”. Той дойде в Париж през предходната година от Волфсбург за сумата от 36 млн. евро.

" Draxler's stock has fallen recently. The long-time Arsenal target joined PSG from Wolfsburg for £34million in January 2017 but has struggled to hold down a regular starting place in Paris... https://t.co/9RnrKWUKti pic.twitter.com/h448T8i1DR
— Soccer News (@socnew1) August 22, 2018
През този сезон крилото изигра 20 мин. против Каен в мач от първия кръг на Лига 1, само че по този начин и не попадна в групата за срещата с Гингам през миналия уикенд. Изглежда, че новият ментор на ПСЖ Томас Тухел няма да разчита на него. Проблем за играча е и огромната му заплата от 4 млн. евро, която отблъсква евентуалните купувачи.

Алтернативи на немския национал са Никола Пепе от Лил и Сент-Максимен от Ница, само че те не наподобяват реалистични. Затова пък 30-годишният атакуващ халф на Шахтьор Донецк Тайсон наподобява като по-приемлив вид за андалусийците.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР