Най-вероятно има служби, които опитват да провалят съставянето на правителство

...
Най-вероятно има служби, които опитват да провалят съставянето на правителство
Коментари Харесай

Кирил Петков обяви, че Радостин Василев го записвал и утре ще пусне компромати, за да няма правителство с ГЕРБ. Обвини президента и службите

" Най-вероятно има служби, които пробват да провалят съставянето на държавно управление посредством " прочувствено нестабилния " народен представител Радостин Василев. Той е записвал политици от Политическа партия и Демократична България за на следващия ден пред медиите да изваде " сглобка " от 4-минутен запис, формиран от десетчасови записи и извадени от подтекста реплики, сподели Кирил Петков на ексклузивен брифинг довечера.

" Обявяваме информация за интензивно мероприятие против Политическа партия и " Демократична България " и опцията за основаване на постоянно държавно управление. Политици от обединението са били записвани по време на работни срещи в Народно събрание и нашите офиси, по време на Изпълнителен, Национален съвет, срещи в Народното събрание. Записи както на хора от Политическа партия, по този начин и на хора от Демократична България. Използвани са записващи устройства в нашите зали ", съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. 

" Използвани са записващи устройства, извадки от видео диалози и телефони. Тези дейности са работа на службите и дълбоката страна за дестабилизация и неуспех на договарянията за сформиране на държавно управление. Службите знаят, че в случай че се сформира държавно управление, ще сменим техните управления. Но ще създадем дълбоки промени, които целят изкореняването на превзетите хора, чиновници, отдели ”, добави Петков.

" Ние ще успеем да сменим тях или те ще разбият нас и България ", сподели Петков.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР