Най-вероятно и вие сте се отдали на желанието да си

...
Най-вероятно и вие сте се отдали на желанието да си
Коментари Харесай

Как лесно да свалим „празничното коремче“

Най-вероятно и вие сте се отдали на желанието да си похапнете като за последно по празниците и в този момент се чудете какво да вършиме с спомагателните сантиметри към талията си. В подобен случай, знайте, че вредите са поправими, стига да имате предпочитание за това, естествено.

Как да свалим " празничния " стомах без да подлагаме тялото си на тежки физически тествания?

Вече уточнихме, че безразборното хранене към коледните и новогодишните празници, а и като цяло, има навика да се отразява не изключително удобно върху телесното ни тегло. Сега е време да се захванем бързо за работа и да се върнем в строя - въпреки всичко ни чакат и други празници, нали по този начин?

Сутрешни извършения

Какво по-хубаво от едно бързо утринно разгряване на гладно в границите на 15-20 минути? Не единствено че ще се почувствате заредени, само че и ще сте се събудили по допустимо най-хубавия метод. Разкажете за това свое занятие на приятелки и близки, с цел да не се трансформира в досадна рутина, което несъмнено работи демотивиращо.

Снабдете се с фитнес аксесоари

Замислете се какъв брой по-приятно и комфортно бихте се чувствали, когато сложите новия си състезателен екип (клин и спортно бюстие например) преди започване на каквато и да е физическа активност. Освен всичко това, изгорените калории по време на другите аеробни извършения стартират да се усилват незабелязано, а точно това е нашата цел, нали?

Кафето може да изчака

Не бързайте толкоз! Дайте на тялото си малко време заран, тонизирайте го леко с няколко бързи, къси, само че ефикасни извършения за крайници, дупе, ръце и стомах. За задачата можете да се снабдите с комфортни фитнес аксесоари (като упоменатите по-горе), което несъмнено ще улесни задачата ви. Пуснете обичаната си рок група и давайте самоуверено напред! След това вместо кафе изпийте една чаша топла вода с лимон.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР