Най-вероятно и през следващите месеци ще продължи . След 4

...
Най-вероятно и през следващите месеци ще продължи . След 4
Коментари Харесай

Красимир Вълчев обяви кога учениците ще се върнат в клас

Най-вероятно и през идващите месеци ще продължи. След 4 януари, в случай че ситуацията разрешава, ще се премине към локално взимане на решения, при което по области ще се преценя в кои учебни заведения и кои класове могат да възстановят присъственото образование.
Това сподели министърът на образованието Красимир Вълчев.
 Дават 16,9 млн. лева за ограничения против COVID-19 в просветителните институции Дават 16,9 млн. лева за ограничения против COVID-19 в просветителните институции
Правителството утвърди спомагателни 16 872 440 лева за 2020 година за обезпечаване на противоепидемични ограничения за предварителна защита и ограничение разп...
При взимане на решение за разхлабване на ограниченията, първите възпитаници, които ще се върнат в клас ще са учениците от начален курс – 1 – 4 клас. След това с приоритет са учениците от 7-ми и 12-ти клас, разясни Вълчев, представен от Българска национална телевизия. Министърът взе участие в полемика с родители, инициирана от омбудсмана Диана Ковачева.
Обмисля се при връщане на първите възпитаници в класните стаи да се провежда друг график за другите класове, по този начин както беше преди цялостното прекосяване към отдалечено образование.
Относно учениците, които през идната година ще държат матури, просветителният министър акцентира, че не е проблем последните тематики от образователните стратегии да отпаднат от изпита.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР