Най-вероятно Джулиана Гани ще се заеме с организацията на новите

...
Най-вероятно Джулиана Гани ще се заеме с организацията на новите
Коментари Харесай

Джулиана Гани ще е новата повелителка на силиконките

Най-вероятно Джулиана Гани ще се заеме с организацията на новите издания на състезанието Мис Силикон, откакто Мариана Маринова разгласи, че не желае да го организира в този му тип.

Според осведомени Мариана Маринова и Джулиана Гани към този момент са имали предварителни срещи, на които прецизират детайлности към смяната. За в този момент двете миски не са коментирали официлано детайлности към диалозите си.

Не се знае дали Маринова ще продаде марката, чиято собственичка е, или ще натовари Джулката единствено с организацията на форума.

Близки до Джулиана споделят, че тя е най-подходящия човек и би се справила съвършено с сходно предизвикателство. Освен голямата известност, която натрупа в последните години моделката се слави със своята креативност и продуктивност.

Преди седмица Мариана Маринова публично разгласи, че се отдръпва от състезанието след 10 негови издания, споделяйки, че към този момент не ѝ харесва концепцията да организира най-скандалния конкурс у нас в този му тип.

„ Със страдание мога да кажа, че се предавам и няма да организирам повече състезанието Мис Силикон, чиито права държа и е моя запазена марка. Създадох този конкурс с концепцията да е единствено шоу и представление, само че в годините концепцията се промени. Аз и девойките постоянно заставахме зад благородна идея, с която да помогнем на дами в потребност.

Такъв бе случая с акцията Аз съм красива. Благодарение на нея доста дами получиха средства за пластични интервенции, от каквито имаха потребност след някакви произшествия. Исках да промотирам естетичната пластична хирургия, която носи хубост за очите и самочувствие за дамите. Явно опитите ми са несполучливи, откакто фантазията на едно дете е да се наблъска със силикон с цел да завоюва някаква купа. Не желая да бъда част от пошлостта и грозотата, която ни залива “, сподели Маринова.

Източник: BLife
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР