Най-вероятната причина за тежката катастрофа на магистрала „Тракия“ тази сутрин

...
Най-вероятната причина за тежката катастрофа на магистрала „Тракия“ тази сутрин
Коментари Харесай

Още за ужаса на "Тракия": 30 метра заспалият турски тираджия блъскал автобуса

Най-вероятната причина за тежката злополука на автомагистрала „ Тракия “ тази заран е заспиване на турския водач на ТИР-а, оповестява bTV. Той блъснал рейса, който се преобърнал в канавката.

Един мъж е с черепно-мозъчна контузия, само че без заплаха за живота. Останалите 11 потърпевши са с леки пострадвания.

Както БЛИЦ заяви, на входа на София рано тази заран се удариха камион и рейс от градския превоз по линия номер 7. За благополучие няма жертви.

При първичния оглед излиза наяве, че в продължение на 30 метра водачът на рейса е набивал спирачки, пробвайки се да избегне натиска от страна на ТИР-а. в Крайна сметка не е съумял и возилото се е обърнало в канавката.

По данни от „ Пътна полиция “, краткотрайно придвижването ще бъде отбивано през Лозен. Причината са подхванатите дейности за евакуиране на рейса.



От болница " Пирогов " оповестиха какво е положението на потърпевшите: 4 потърпевши са докарани в незабавното на " Пирогов ". Сред тях има 4-годишно дете и неговата майка, която на този стадий не минава прегледи и проучвания. Всички потърпевши са в схващане, контактни и съответни. Нито един от тях не е в противошокова зала на " Пирогов ". Всички минават пробни прегледи и проучвания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР