Най-вероятната причина за самоубийството на сътрудника на Федералната служба за

...
Най-вероятната причина за самоубийството на сътрудника на Федералната служба за
Коментари Харесай

Първи версии за неочакваната смърт на гарда от Кремъл, а в началото на годината...

Най-вероятната причина за самоубийството на сътрудника на Федералната работа за защита (ФСО) в Кремъл е била неговата заетост. Днес той е застъпил на промяна след дежурство в неделя, траяло 15 часа.

Той е поставил завършек на живота си тази заран по време на работа. От ФСО са побързали да уточнят, че починалият не е бил част от подразделението, отговарящо за сигурността на съветския президент.



"Във ФСО от към две години действителен голям кадрови проблем. Текучеството измежду чиновниците на приблизително и ниско равнище е огромно.

Заради това останалите хора са принудени да работят изключително. Освен това часовете ексклузивен труд към този момент не се заплащат и не се трансформират в точки за излизане на пенсия ".

Смъртта на Захаров не е първата във ФСО. Още един млад негов сътрудник е лишил живота си в последната година

На 15 март в Москва бе открит мъртъв 24-годишен снайперист от ФСО от президентската армия: повода за гибелта е огнестрелна рана в главата. Тялото на боеца от ФСО е открито от негов прочут, пристигнал да го ревизира - умрелият не е общувал с никого в продължение на няколко дни.

Вратата на жилището му била заключена от вътрешната страна и мъжът, който намерил тялото му, трябвало да се покатери през прозореца в кухнята.

Пистолет "Оса " лежал до тялото на снайпериста. Разследващите не изключват разновидността боецът да се е самоубил. Покойникът е служил във военно отделение No 11488, където има снайперисти, които обезпечават сигурността на първия човек на страната.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР