Най-великото футболно шоу на планетата приключи с гръм и трясък

...
Най-великото футболно шоу на планетата приключи с гръм и трясък
Коментари Харесай

Световното свърши, време е за гръмки трансфери

Най-великото футболно шоу на планетата завърши с гръм и тропот и втора международна купа за Франция. Сега е ред на огромните прехвърляния.
Шампионският церемониал: Донатело и една международна купа отвън рейса (ВИДЕО) 500 000 души приветстваха своите герои
За част от младите гении Мондиалът в Русия бе късмет за изява и проявление на почтени качества пред допустимо най-голямата аудитория. Сериозните шампионати и евротурнирите наближават и по тази причина тимовете ще стартират да предявяват намерено претенцииите си за един или различен състезател.

Имаше няколко футболисти, които оставиха отлични усещания на международното състезание и по всяка възможност ще си уредят гръмки прехвърляния в идващите седмици.

Ирвинг Лосано

Ирвинг Лосано сподели големия си капацитет още в откриващия мач на Мексико против Германия. Голът му във вратата на международните първенци от 2014 година насочи погледите на целия свят към играча на ПСВ Айндховен. Агентът на футболиста - Мино Райола, към този момент се пробва да уреди трансфер в много по-сериозен тим.

Интерес към 22-годишния Лосано имаше и преди Мондиала от " Евертън ", само че татко му разкри, че той към този момент е мечтан и от " Барселона ". Името му се свързва още с тимовете на " Манчестър Юнайтед ", " Арсенал " и " Тотнъм ".

" Борусия " Дортмунд и " Монако " също са евентуални дестинации, само че специалистите в родината му имат вяра, че мястото на Лосано е във Висшата лига на Англия.

Александър Головин

" Челси " възнамерява да узакони интереса си към звездата на Русия Александър Головин, само че ще би трябвало да работи доста бързо, тъй като " Монако " към този момент е изпратил своята оферта.
Новият управител на лондончани Маурицио Сари искаше полузащитника още предходната година, когато бе треньор на " Наполи ".

На Мондиала в Русия Головин означи един гол в четири мача и остави отлични усещания, които са убедили " Челси ", че мястото му е на " Стамфорд Бридж ".

Смята се, че 22-годишният халф ще пасне идеално в средата на терена, а съветският му генезис ще бъде от решаващо значение за притежателя на отбора Роман Абрамович.

Сините са уверени, че прехвърлянето ще бъде финализиран скоро, като се чака ЦСКА Москва да прибере за него близо 26 млн. паунда.

Каспер Шмайхел

Каспер Шмайхел се показа ослепително при съкрушителната загуба на Дания от Хърватия на 1/8-финалите. Въпреки трагичното отпадане, синът на Петер Шмайхел остави отлични усещания и в четирите си мача на международното и евентуално скоро ще напусне " Лестър ".

Той от дълго време е в полезрението на редица тимове, участващи в Шампионската лига. Интерес към него има от " Челси " и " Рома ", които се обрисува да останат без титулярните си вратари. Тибо Куртоа се надява на трансфер в " Реал " Мадрид, до момента в който Алисон води договаряния с " Ливърпул " и " Челси ".

Единственото, което може да задържи Шмайхел при лисиците, е трансферната му цена от над 50 млн. паунда.

Вилмар Бариос и Йери Мина

Триото Йери Мина, Давинсон Санчес и Вилмар Бариос, бе в основата на положителното показване на Колумбия на Мондиала в Русия. Санчес няма да напуща " Тотнъм ", само че предложения за останалите двама не липсват.

Полузащитникът на " Бока Хуниорс " Бариос има предпочитание да отиде в Англия, а вид са шпорите. 23-годишният Мина не получава доста игрови минути в " Барселона ", а " Фенербахче ", " Уест Хем " и " Евертън " единствено чакат той да напусне каталунците.

Хуан Кинтеро

Кинтеро се отличи още на старта на Мондиал 2018. Той е в " Ривър плейт чартърен от " Порто ", а с най-голямо предпочитание за неговия автограф е мениджърът на " Тотнъм " Маурисио Почетино.

Цената на нападателя е 22 млн. паунда. След прехвърлянето на Кристиано Роналдо в " Ювентус " се появиха информации, че управлението на " Реал " Мадрид се оглежда за обещаваща нова звезда и е добавило в листата си името на 25-годишния колумбиец.

Алиреза Джаханбакш

Той остави отлични усещания с екипа на Иран, а трансфер във Висшата лига може да бъде огромната му премия.

Алиреза Джаханбакш е новата огромна звезда на своята татковина и е на път да измести от сърцата на почитателите Сардар Азмун.

" Лестър " демонстрира интерес към него, откакто Риад Марез избра първенеца " Манчестър Сити ". Различни източници настояват, че лисиците са готори да се разделят с 20 млн. паунда от парите, които получиха за Марез и да ги влагат в играча, който предишния сезон блестеше с екипа на " АЗ Алкмар ".

Милан Мохамади

Милан Мохамади ще бъде запомнен с акробатичната си демонстрация в последните секунди на мача против Испания. Иран губеше с 0:1, а в добавеното време Мохамади пропусна отлична опция да изравни.

Въпреки това десният защитник направи едно доста мощно състезание, а шотландските колоси " Рейнджърс " и " Селтик " към този момент са по петите му.

Воденият от Стивън Джерард отбор първи прояви интерес към футболиста на " Ахмат " Грозни и предложи договорка за 2 млн. паунда. Детелините обаче са подготвени да се борят за подписа му.

Домагой Вида и Анте Ребич

С приближаването на Хърватия към финала на международното състезание, фигурата на бранителя Домагой Вида ставаше все по-внушителна.

Бранителят на " Бешикташ " имаше огромна заслуга за историческия героизъм на " ватрените " и към този момент няколко европейски гранда са подготвени за предложат 20 млн. паунда за услугите му.

Източници, близки до 29-годишния хърватия, настояват, че той би се съгласил за премине в " Ливърпул ", където да се събере с Деян Ловрен. Ако Вида дебаркира на " Анфийлд " се обрисува нова епоха в защитата на мърсисайдци, където от няколко месеца се вихри най-скъпият бранител в света Върджил ван Дайк.

" Севиля " и " Атлетико " Мадрид също ревизират какви са разновидностите за привличането на хърватина.

Трансфер във Висшата лига към този момент стои на напред във времето и за съотборника му Анте Ребич. 24-годишният нападател на " Айнтрахт " Франкфурт може да премине в " Манчестър Юнайтед " за сумата от 44 млн. паунда.

Чо Хьон-у

Бляскаво бъдеще чака един от най-хубавите вратари на Мондиал 2018. Южнокореецът се завърна в японския " Даегу ", само че клюки го свързват с " Ливърпул " поради героичните му прояви на международното.

Чо Хьон-у се радва на интереса от страна на мърсисайдци, само че алените надали подхващат някакви стъпки преди да продадат Симон Миньоле или Лорис Кариус.

По всяка възможност 26-годишният вратар ще остане в японския си клуб още няколко месеца, с цел да направи огромен трансфер през 2019 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР