Най-възрастният участник в сезон 5 на Hell’s Kitchen България напусна

...
Най-възрастният участник в сезон 5 на Hell’s Kitchen България напусна
Коментари Харесай

Шеф Ангелов изгони най-възрастния участник в Hell’s Kitchen

Най-възрастният участник в сезон 5 на Hell’s Kitchen България напусна шоуто. Клавдия Ангелова от Берковица, която влезе в шоуто със сина си Асен, отпадна след неуспех във вечерната резервация. Тя срещна компликации с новото меню в ресторанта на Кухнята на Ада и разочарова началник Виктор Ангелов.

Клавдия не беше единствената застрашена от изпъждане. Амбициозният Васил от тима на сините, който ръководеше тяхната кухня, и ексцентричната Наталия попаднаха под прицела на началник Ангелов след неуспеха във вечерната резервация. Двамата получиха втори късмет, само че свадите в синята кухня направиха разделянето още по-видимо. Участниците от лагерите на Асен и Наталия изпитаха компликация да се сработят, а отпадането на Клавдия заплашва да отслаби позициите на сина й в неговия лагер.

Междувременно в аления тим съревнованието сред Станислав и Кристиан продължи, като за момента резултатът е подравнен. Под водачеството на застрашения от изпъждане Мартин, двамата любимци и останалите участници от аления тим съумяха да издадат една поръчка за Златните девойки, които бяха посетители на ВИП масата. Шеф Ангелов видя в тях капацитет за развиване и екипен дух, макар неуспеха с другите две маси и им даде втори късмет.

Следващата седмица кулинарите ще посетят село Бъта, където ще готвят на празника на шарената сол. Отборът на звездите още веднъж ще се изправи против изгубилите в първото тестване, а в края на вечерната резервация ще си тръгне още един готвач.

Гледайте новите епизоди на Hell’s Kitchen България в понеделник и вторник, 27-и и 28-и март, от 20:00 часа по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР