Най-възрастният работник във Великобритания няма намерение да се пенсионира на

...
Най-възрастният работник във Великобритания няма намерение да се пенсионира на
Коментари Харесай

„Най-възрастният работник“ във Великобритания е на 98 години и все още работи четири дни в седмицата на фабричната линия

Най-възрастният служащ във Англия няма желание да се пенсионира на огромната възраст от 98 години, като споделя, че работата му „ ме поддържа млад “.

Айвър Уорд към момента работи четири дни в седмицата като индустриален оператор в здравната компания EM Pharma. Той стартира работа във компанията, когато е на 80 след кариера, включваща работа в армията и професионален покер състезател. Той в действителност се пенсионира, когато беше на 79, само че съумя единствено един ден, преди да се " толкоз отегчи ", че отиде да си търси работа и се причисли към EM Pharma покрай дома си.

Сега той се любува на уикендите, пиейки с по-младите си сътрудници и играейки покер с другари. Айвор от Ротли, Лестършър, сподели: „ Имах един ден в пенсия и това ме побърка, тъй че се върнах на работа съвсем незабавно. В наши дни, когато напускаше учебно заведение, трябваше да си намериш работа. Нямаше помощ или компенсации.

„ Много възрастни хора, които са единствено на пенсиите си, имат занимание. За самотните това е най-големият палач...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР