Най-възрастната младоженка в социалния експеримент Женени от пръв поглед –

...
Най-възрастната младоженка в социалния експеримент Женени от пръв поглед –
Коментари Харесай

ДРАМА: Таня от „Женени от пръв поглед” преборила рак на гърдата! В деня на операцията починал мъжът й

Най-възрастната булка в обществения опит „ Женени от пръв взор ” – Таня Райкова, се е преборила с тежката диагноза рак на гърдата преди 2 години, научи HotArena. Треньорката по художествена гимнастика има куп победи на спортния килим, само че най-голямата й победа е била тази над подлата болест. 

Тя получила късмет за живот само с помощта на обстоятелството, че всяка година посещавала мамолог и заболяването й била хваната в точния момент. Съдбата обаче й нанесла и различен пагубен удар. В деня на интервенцията й от злокачественото заболяване тя изгубила брачна половинка си. На 18 август 2016 година Таня за първи път чула страшната диагноза рак на гърдата. 4 дни по-късно се подложила на интервенция, написа " Уикенд ". 

„ Децата ми изживяха най-страшния призрачен сън, който може да им сервира ориста. Те изгубиха татко си в деня, в който им оповестиха, че майка им има рак на гърдата. Това са най-смелите и най-силните деца на света. Гордея се с тях, с тяхната безрезервност, любов и великодушие. Те са моите герои. Щастлива съм да бъда тяхна майка ”, споделя Таня. 

8 месеца след интервенцията, тя се върнала в залата по гимнастика. Когато получила оферта да поеме ансамбъла на Филипините, въобще не се колебала и отпътувала за Манила. Таня е съдийствала на над 23 надпревари и международни шампионати по художествена гимнастика у нас. Въпреки спортните си достижения, за максимален собствен триумф счита своите две деца  и тримата й внуци. Дъщеря й и синът й я подкрепили и окуражили, когато овдовялата някогашна прелест решила да се запише за кастингите на „ Женени от пръв взор ” и да потърси своята половинка. 

Съдбата на 55-годишният Светозар Филипов, който работи като специалист по храните в столицата, е много сходна с нейната. Той погребал брачната половинка си Катя от същата болест, която Таня успела да пребори преди 2 години. Той също има две порастнали деца, които са поели по пътя си. Освен че изгубил обичаната си жена, Светозар бил сполетян от още една неволя – поради лъжесвидетели останал без дом.С помощта на другари откри дребна къща в покрайнините на София. Пак с помощта на приятелите си сега й правел ремонт и се опитвал да я пригоди за живеене.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР