Най-вълнуващият играч за гледане Рони О’Съливан за пореден път намекна,

...
Най-вълнуващият играч за гледане Рони О’Съливан за пореден път намекна,
Коментари Харесай

Рони О’Съливан отново намекна, че може да не играе в “Крусибъл”

Най-вълнуващият състезател за гледане Рони О’Съливан за следващ път загатна, че може и да пропусне Световното състезание по снукър в шефилдския спектакъл “Крусибъл” тази година. Ракетата призна това в отговор на фенски въпрос в обществената мрежа “Туитър”, тъй като има опция да снима нов сезон на предаването “American Hustle” по същото време, когато се организира и планетарният шампионат.

“Може и да го пропусна. “Крусибъл” продължава прекомерно дълго време, а и не е обичаният ми шампионат. Плюс това, имам много ранкинг точки и не се нуждая изключително от присъединяване там. Защо не? Снимките на “American Hustle” са доста занимателни, а “Крусибъл” е отегчителен, плюс това към този момент пет пъти съм отмятал тази задача”, показа О’Съливан.

I might do.. crucible goes on too long.. and it’s my least fav event of all.. plus I’ve got plenty ranking points so no need to play as much https://t.co/aiiwhMqa9T
— Ronnie O'Sullivan (@ronnieo147) December 30, 2017
Той добави, че за него няма значение дали ще усъвършенства върха на Стивън Хендри от седем трофеи. “Няма значение, на гробната ми плоча ще написа 5 тили или 8 титли… Какво толкоз? Броят се прекарванията, до момента в който си на планетата”, написа Ракетата.

Световното състезание в “Крусибъл” ще се организира сред 21 април и 7 май в Шефилд.

Снимка: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР