Най-важното за страната е да има редовно правителство с работещ

...
Най-важното за страната е да има редовно правителство с работещ
Коментари Харесай

Шести избори през лятото е нечуван експеримент

Най-важното за страната е да има постоянно държавно управление с работещ парламент. Шести избори през лятото е невиждан опит с демокрацията. Този филм ще се трансформира в сериал, по тази причина би трябвало да се откри точната политическа технология. Това разяснява заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

По думите му разновидността от ГЕРБ да поддържат кабинет на ПП-ДБ и по-късно да минат в съпротива е неудобен.

Вторият предлага на първия да го поддържа и по-късно да работи като съпротива. Офертата е – подкрепете ни във властта и след това си изпълнявайте функционалностите на съпротива. Такова предложение е недопустимо и унизително за първата политическа мощ. Да не приказваме, че може да бъде обсъждано още и като надменно и с корупционен привкус, изясни Дончев.

Според него всеки би трябвало да направи компромис.

„ За да се стигне до единодушие, би трябвало да има споделена воля и от двете страни. Направихме някои взаимни отстъпки и изтеглихме знакови лица от първия ред “, уточни той.

Томислав Дончев означи, че един от вероятните сюжети за ръководство е кабинет с присъединяване на двете политически сили, само че с " емфатичен експертен профил ".

По тематиката с парите на страната депутатът бе безапелационен, че бюджет би трябвало да има при всички случаи, като най-разумно е подобен да бъде импортиран от титулярно държавно управление с дълъг небосвод на ръководство. Той също по този начин изрази запасите си за недостиг до 3%, защото подобен недостиг може да бъде реализиран или посредством ограничение на някои разноски, или посредством повишение на налозите – разновидности, които Дончев изключи.

По отношение на опита за нападение против основния прокурор зам.-председателят на ГЕРБ уточни, че казусът би трябвало да бъде разследван подробно и най-добре с присъединяване на наши сътрудници " за по-добро качество ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР