Най-важното за София е да има прозрачност и яснота в

...
Най-важното за София е да има прозрачност и яснота в
Коментари Харесай

Сидеров: София трябва да е център на българския бизнес

Най-важното за София е да има бистрота и изясненост в решенията на Общинския съвет. Това съобщи четвъртата в листата за съветници на Политическа партия АТАКА Силвия Дойчинова.

Като сполучлив управител на българска компания за произвеждане на минерална вода, тя е безапелационна, че данъкоплатците би трябвало да знаят защо се харчат парите им и подсети, че главно бизнесът цялостни хазната на столицата.

Според Дойчинова в Общинския съвет би трябвало да попадат хора с разнообразни специалности, тъй като решенията, които се взимат, не са единствено мениджърски. Тя благодари на АТАКА за доверието към нея.

Дойчинова посрещна водача на АТАКА и претендент за кмет на София Волен Сидеров в индустриалния завод на компанията, която ръководи. Работниците посрещнаха задушевно Сидеров и обявиха, че поддържат програмата му за ръководство на столицата. Сидеров раздаде книги с подпис и съобщи, че с сполучливи мениджъри като Силвия Дойчинова ръководството на

София ще се промени в по-добра посока.

Това е едно българско дружество и то е по системата на кооперативния съюз, работила доста добре в България още преди 9 септември 1944 година Тя е показвала по какъв начин взаимопомощта може да развива нещата. Сега у нас сме пазарна стопанска система, която е в посока див и безотговорен капитализъм, а кооперативното придвижване и произвеждане в България има традиции”, съобщи Сидеров.

„ Много хубаво ще бъде, в случай че покажем, че с управител като Силвия ние заставаме зад сходен вид българско, наше произвеждане, а не зад външен производител, който идва у нас и изнася облагата зад граница. Радвам се, че един сполучлив непартиен човек се включи в листата на Политическа партия АТАКА”, сподели още Сидеров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР