Най-важното за България е да има стабилно правителство. Това заяви

...
Най-важното за България е да има стабилно правителство. Това заяви
Коментари Харесай

ПП събрали в кабинета Петков“ огъня и водата, но сега са твърдо опозиция

Най-важното за България е да има устойчиво държавно управление . Това съобщи пред Нова телевизия Венко Сабрутев от Политическа партия . ГЕРБ смъкнаха едно устойчиво държавно управление, държавното управление н Кирил Петков, посочи той. Иначе Политическа партия в кабинета " Петков ", по думите му, събрали огъня и водата за едно устойчиво държавно управление .

ГЕРБ е токсична партия, счита Сабрутев и акцентира, че и в този момент към момента никой не желае да ръководи с партията на Бойко Борисов. 
 Според Никола Минчев ГЕРБ имат задоволително гласове за сформиране на кабинет
Според Никола Минчев ГЕРБ имат задоволително гласове за сформиране на кабинет

Ако вторият мандат стигне до Политическа партия, ще създадат старания за кабинет

Няма да влезем в коалиция с ГЕРБ , посочи той. ГЕРБ е синоним на корупцията, уверен е Сабрутев. Политическа партия няма да поддържат кабинет на ГЕРБ, няколко пъти съобщи твърдо Сабрутев.

Ако партията на Борисов не сформира кабинет посланието би било, че щом гласуваш за ГЕРБ получаваш неустойчивост .
 Българска социалистическа партия е срещу експорт на оръжие за Украйна, няма да е в кабинет с ГЕРБ, Движение за права и свободи и
Българска социалистическа партия е срещу експорт на оръжие за Украйна, няма да е в кабинет с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане "

Кирил Добрев не желае смяна, желае реванш, съобщи Нинова

Сабрутев вижда непосредственост сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. ГЕРБ и Движение за права и свободи работят в извънреден синхрон, разясни той. 60% и 80% било съвпадението в гласуването на ГЕРБ с " Възраждане " и Движение за права и свободи в предходния парламент.

Венко Сабрутев вижда коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ". Политическа партия няма да поддържат и експертно държавно управление. 
 Тома Биков изиска партиите да стартират да си приказват
Тома Биков изиска партиите да стартират да си приказват

Предлагаме формат. Ако не им харесва, да предложат друг
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР