Най-важното в предстоящите избори е да покажем воля за положителна

...
Най-важното в предстоящите избори е да покажем воля за положителна
Коментари Харесай

Първа официална номинация: БСП обяви кой е кандидатът за...

„ Най-важното в идните избори е да покажем воля за позитивна смяна, за промяна на стила на ръководство на общината. Ние би трябвало да отворим порти към локалната общественост на Първомай, да ангажираме хора със познания, експертно мнение, благоприятни условия и упоритости, с който да покажем, че сме на равнището на упованията на хората за смяна. “, това съобщи в отчета си пред партийната конференция Николай Митков, водач на Българска социалистическа партия в община Първомай.

На провелото се съвещание социалистите утвърдиха своите номинации за представители в локалната власт. Очаквано те се консолидираха и избраха Николай Митков да бъде претендента за кмет на общината. В листата за общински съветници измежду имената на одобрени специалисти има и нови оферти, както партийни, по този начин и на представители на гражданското общество. Членовете на висшия конгрес се сплотиха към поставената цел – продобиване на изборите за кмет, най-голяма група съветници в локалния парламент и увеличение броя на кметовете на кметства. Според тях за постигането и Българска социалистическа партия няма различен път с изключение на сливане на силите на левите гласоподаватели, привличане на огромна част от първомайската общественост в идеята за разрастващ се и съвременен Първомай, даващ опция на хората да работят и живеят обикновено.

В доклада на своята и на съветниците от Българска социалистическа партия активност в отминаващия мандат Николай Митков срещна съпартийците си със свършеното от него като зам.-кмет в общината и идните задания. „ Благодарение на нас се случиха редица положителни неща и ние би трябвало да ги споделяме. За позитивните неща е добре да се приказва и то на всички места, само че за компликациите и негативите от присъединяване в ръководството също би трябвало да приказваме, да си дадем ясна сметка къде са пропуските, слабите места и да извлечем поуките и значимите заключения за в бъдеще. Чрез присъединяване си болшинството, от време на време правехме и тежки взаимни отстъпки, изключително за бюджета, само че все пак успявахме в огромна степен да наложим нашите претенции, водени от устрема да бъдем в интерес на жителите на общината. “, съобщи той.

Изборите, които предстоят ще са тест за нашите претенденти, само че те ще бъдат и тест за цялата партия. Победата ще зависи на първо място от броя на общинските съветници, които Българска социалистическа партия ще завоюва и броя на обитаемоте места, в които Българска социалистическа партия ще има кметове. Но най- огромното предизвикателство за всички нас като организация ще бъде спечелването на изборите за кмет в град Първомай, безапелационни бяха членовете на конференцията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР