„Най-важното след академии като тази е да спрем и да

...
„Най-важното след академии като тази е да спрем и да
Коментари Харесай

Галя Желязкова: От нас, младите, зависи по какъв път на развитие ще поеме държавата ни

„ Най-важното след академии като тази е да спрем и да се замислим за бъдещето си. Не приказваме единствено за партията или организация, от нас зависи какви персони ще станем и какъв път на развиване ще поеме страната ни “. Това съобщи националният представител и член на НИС на МГЕРБ Галя Желязкова пред близо 100 младежи в Созопол. Там се организира районна академия със съдействието на фондация „ Конрад Аденауер”. Модератор на съответния панел бе Камелия Димитрова, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.

Бургаският народен представител показа по какъв начин е поела по пътя на политиката и публичната активност. „ В далечната 2006 година станах първо член на гражданското съдружие на ГЕРБ, нямах дори 18 години. Защо е толкоз скъпа нашата организация? На първо място получих другарства, познанства и доста връзка на разнообразни равнища. Бяхме дребен екип първоначално, след това превърнахме ГЕРБ в партия, която дава късмет на младежите. Имаме представителства на разнообразни равнища - общински съветници, специалисти в администрацията, депутати – четирима от тях са от МГЕРБ. Тази наклонност ще се задълбочи, ние сме хората, които можем и знаем по какъв начин да променим обстановката в страната “, безапелационна бе Желязкова.

Тодор Йосифов: За младите няма невъзможни цели, стига да повярват в тях

„ В началото като народен представител ми беше малко мъчно – желаех нещата да се случват незабавно, в този момент на момента, само че се научих на самообладание. За да бъде един закон задоволително добър и да удовлетвори оптимално огромна част от хората, е нужно време, точност, разнообразни гледни точки. Такъв да вземем за пример бе Законът за обществените услуги поради своята специфичност, той лиши доста време, до момента в който се уточни “, разясни националният представител.

„ Младите можем да дадем разсъдък и баланс в обществото. Пример за това е Стратегията за детето и подправените вести към нея, на който аз самата станах очевидец по време на предизборната акция в обитаеми места в област Бургас. Трябва да сме „ проводник “ на информацията, само че тази, която е същинска, в която няма операция. Особено настояща сега е тематиката за Бюджет 2020. Правителството поставя оптимални старания за уравновесена конюнктура в страната, разпределение на толкоз средства, колкото има в страната. От опозицията са на напълно друга позиция – харчене без аргументация и като за последно “, разяснява по време на академията Галя Желязкова.



Христо Котов, член на НИС на МГЕРБ и общински консултант от Сливен също взе присъединяване по тематиката за младите в дневния ред на законодателството на страната.

„ Това, което ни отличава е, че ГЕРБ постоянно излиза с съответна стратегия при всяка една акция. Тя е значима при всекидневните ни срещи с хората, тъй като сме партия, която е с лице към обществото. Често ми се е случвало да давам отговор точно на такива въпроси – какво ще се случи в моето обитаемо място или на държавно равнище. Когато поемем политическа отговорност и кажем, че даден план, смяна или услуга ще се случат – това е по този начин, тъй като е действителен ангажимент “, показа той.

Котов акцентира, че всеки, включил се към ГЕРБ, е почнал с еднакъв старт, положил е старания, развил се е и на по-късен стадий има опция да се осъществя.



„ Много постоянно би трябвало да се мисли в дълготрайна вероятност, за децата ни, за това, че избираме да оставаме в България. ГЕРБ е единствената партия, която дава късмет на младите да се потвърдят. Работата в Общинския съвет е интензивна и с действителни резултати, младите съветници в Сливен слагаме въпроси, които другите не заобикалят “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР