Най-важното са институциите в една държава, затова съм загрижен, като

...
Най-важното са институциите в една държава, затова съм загрижен, като
Коментари Харесай

Сакскобургготски: Един цар не се пенсионира толкова лесно!

 Най-важното са институциите в една страна, по тази причина съм угрижен, като виждам, че има известни конфликти, които имам вяра, че могат да се преодолеят в името на бъдещето на България “, съобщи Симеон Сакскобургготски в извънредно изявление в " Тази заран “ по bTV. Бившият министър председател обаче отхвърли да разяснява опълчването сред министър-председателя и премиера, заявявайки, че " почита и двете институции задоволително, с цел да не се изговарям “, само че " установи със угриженост “ протичащото се.

" По-печелившото е да бъдеш по-тих, по-дискретен “, счита Сакскобургготски, който съобщи, че се е " отдръпнал от политиката като служба, пенсионер е, само че един цар не се пенсионира толкоз елементарно “.

" От 70 години послужвам на тази страна, малко хора могат да го отрекат “, съобщи последният български цар.

" Икономическата рецесия в резултат на COVID-19 не би трябвало да се драматизира, а да се търси метод да се преодолее “, сподели Сакскобургготски.

" Трябва да си повярваме, няма от какво да се срамим “, съобщи някогашният министър председател, съгласно който не би трябвало да сме черногледи и да се самобичуваме.

Вижте целият разговор във видеото!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР