„Най-важното са институциите в една държава, затова съм загрижен, като

...
„Най-важното са институциите в една държава, затова съм загрижен, като
Коментари Харесай

Сакскобургготски: Загрижен съм, че има сблъсъци между институциите в България

„ Най-важното са институциите в една страна, по тази причина съм угрижен, като виждам, че има известни конфликти, които имам вяра, че могат да се преодолеят в името на бъдещето на България “, съобщи Симеон Сакскобургготски в извънредно изявление в „ Тази заран “ по bTV.

Бившият министър председател обаче отхвърли да разяснява опълчването сред министър-председателя и премиера, заявявайки, че „ почита и двете институции задоволително, с цел да не се изговарям “, само че „ установи със угриженост “ протичащото се.
Снимка: btvnovinite.bg
„ По-печелившото е да бъдеш по-тих, по-дискретен “, счита Сакскобургготски, който съобщи, че се е „ отдръпнал от политиката като служба, пенсионер е, само че един цар не се пенсионира толкоз елементарно “.
Сакскобургготски след разходка в Рила: Ужас и светотатство Постът идва след абсурда с качването на тежка техника край езерото Бъбрека
„ От 70 години послужвам на тази страна, малко хора могат да го отрекат “, съобщи последният български цар.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Икономическата рецесия в резултат на COVID-19 не би трябвало да се драматизира, а да се търси метод да се преодолее “, сподели Сакскобургготски.

„ Трябва да си повярваме, няма от какво да се срамим “, съобщи някогашният министър председател, съгласно който не би трябвало да сме черногледи и да се самобичуваме.

Вижте целият диалог във видеото !
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР