Най-важното от политическия живот поднесено по възможно най-интересния начин -

...
Най-важното от политическия живот поднесено по възможно най-интересния начин -
Коментари Харесай

БНТ в YouTube: Най-важното от света и у нас в 10 минути

Най-важното от политическия живот поднесено по допустимо най-интересния метод - това предлага . Аудиторията, която избира да се осведоми от обществените мрежи и все по-рядко включва тв приемника към този момент може да открие най-важното от света, събрано в не повече от 10 минути.

В канала на Българска национална телевизия в Ютуб рубриките " и демонстрират новините по ексцентричен и невъобразим до момента метод.



" Политиката е скучна, бавна и не ни касае. " Ето това изречение заслужава да бъде опровергано.

" Политиката без маска " се пробва да опише няколко простички неща - за какво политиката е толкоз значима, по какъв начин действа тя и по какъв начин в действителност всички ние сме част от процесите по взимане на решение ", изясни Александър Марков, публицист.

За не повече от три минути дава отговор на всички тези въпроси.



Ако търсите някой, който може да заключи най-важното от Народното събрание в 30 секунди - това е Флора.

" Пускам си онлайн Народното събрание най-често и си протоколирам съответно изявление, съответна минута и секунда. Това, което върша, не е съвършено за разлика от множеството новинарски излъчвания аз оставям гафове, моменти, които се получават по малко по-непринуден метод ", споделя Флора.

И двете рубрики вървят с едно предизвестие - мнението за политиката може да се промени напълно. И дори да ви стане забавно.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР