Най-важното от днес е, че г-н е моралният победител от

...
Най-важното от днес е, че г-н е моралният победител от
Коментари Харесай

Христо Иванов: Никола Минчев е моралният победител днес


Най-важното от през днешния ден е, че господин е моралният победител от този спор. Опозицията, т.е. новото болшинство, признава неговите качества. Ако ние не се интересуваме единствено от тактическите и аритметическите неща в Народното събрание, а от качествата на хората, господин Минчев е победител. Това демонстрира пътя към бъдещето, а не връщане към предишното. Дори и тези, които през днешния ден гласоподаваха против господин Минчев, не желаят това да се случи и го схващат. Връщането към предишното е злополука. Днес Костадин Костадинов разказа какво ни чака. Референдум по всички фунадментални въпроси за България. Това ли желаеме да създадем? Да обслужваме господин Костадинов? 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 190
Това съобщи в коридорите на Народното събрание съпредседателят на " " Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, след като с гласовете на Има Такъв Народ, ДПС, ГЕРБ и " Възраждане " бе отхвърлен от поста ръководител на Народно събрание.  

" Ще подкрепим държавното управление, тъй като не виждаме друга опция. Нашата поддръжка е за държавното управление и срещу избор на съмнение. Казвали сме, че обединението има явни дефицити в своята работа, само че не виждаме нищо, което да може да ги размени. Това, което господин Костадинов разказа, е нещо доста по-лошо. Нашата поддръжка е за държавното управление ", безапелационен бе той.  

" Ние сме дребна парламентарна група, към този момент в съпротива, и не мисля, че има каквато и да е логичност да предлагаме кандидатура за ръководител на Народно събрание. Нека да забележим какви ще се кандидатурите и тогава ще решим кого да подкрепим. Правилникът дава право до 14 дни да бъде излъчен нов ръководител на Народно събрание. Интересно е дали новото болшинство ще излъчи обща кандидатура преди вота на съмнение. Това е последният ход, с който те ще си очертаят политическата физиономия ", приключи Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР