Най-важното нещо, което искам да кажа в последния ден на

...
Най-важното нещо, което искам да кажа в последния ден на
Коментари Харесай

Елен Герджиков: Внушенията на Манолова за купуване на гласове имат за цел да отвратят хората от изборния процес

Най-важното нещо, което желая да кажа в последния ден на предизборната акция, е гласувайте и не се подавайте на клевети. На всички е ясно, че изборите в София не могат да се решат с пазаруване на гласове. Хората не би трябвало да се поддават на внушенията на избрани претенденти.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия претендентът за общински консултант от ГЕРБ Елен Герджиков. "Ние заложихме на положителна акция с действителни хрумвания и решения на проблемите на София. Имаше доста положителни претенденти с хубави и забавни хрумвания, само че като цяло в акцията, с помощта на един претендент, още веднъж надвиха подправените вести, нападките, внушенията и клеветите. Така и не можа да се организира един логичен спор за действителните хрумвания и политики за града, тъй като един претендент не спря да приказва за пазаруване на гласове, напън, стикери по коли и всевъзможни такива измислени неща ", даде образец той.

"Ясно е, че с "Демократична България " и "Спаси София " имаме близки визии за развиването на града. Никога не сме разговаряли с тях за разпределяне на постове и подмолни сделки. Обсъждали сме бъдещите ни действителни дейности за София. Йорданка Фандъкова е поръчител за това. Ще видите след изборите действителни, ясни и забележими общи политики за София. Ясно е, че през тези години сме позволили неточности, само че и резултатите от нашата работа са забележими. Има какво още да се прави и в битката с корупцията, само че това би трябвало да го вършим всички дружно. Ясни са проблемите на града, само че би трябвало да има съответни ограничения. При госпожа Мая Манолова тези неща липсваха. Тя заложи на концепцията да отврати хората от изборния развой с всичките нейни изказвания за пазаруване на гласове и корупция ", безапелационен бе Герджиков.



"Факт е, че в София ГЕРБ е първа политическа мощ. В общинския съвет сме първа политическа мощ. 75% от гласовете в София отидоха в дясното. Заедно с "Демократична България ", Вътрешна македонска революционна организация, "Спаси София " може да създадем по този начин, че да има ясни и съответни политики за развиването на града и плановете. Ясно е, че толкоз огромен град не може да се оправя еднолично. Това е един недостатък на госпожа Манолова. Ние през цялата акция я молихме и питахме да покаже екипа си и да излезем на спор. Тя отхвърли. Кажете ми кой ще бъде зам.-кмет по превоза на госпожа Манолова? Никой не знае. За край желая още веднъж да кажа, че софиянци би трябвало да излязат да гласоподават в неделя и да не се подават на внушенията, че някой различен може да реши ориста на изборите ", приключи Герджиков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР