Най-важното, което трябва да направим, преди да отидем да гледаме

...
Най-важното, което трябва да направим, преди да отидем да гледаме
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Хищникът“

Най-важното, което би трябвало да създадем, преди да отидем да гледаме " Хищникът ", е да се абстрахираме от всички филми, в които до момента сме гледали извънземния ловджия, а да вземем поради единствено този от 1987 година с Арнолд Шварценегер.

 Защо изрязаха подиуми от
Защо изрязаха подиуми от " Хищникът "

Дано не се отрази на качеството на продукцията

Настоящият режисьор Шейн Блек, като се изключи че взе участие в упоменатата версия от 87-а, само че като артист, в този момент сервира на фена може би най-смъртоносното творение във Вселената, което от всички хиляди-милиони планети - естествено, идва на Земята. А идва и с избрана цел.

Главната роля в " Хищникът " е за Бойд Холбрук - наш любим от сериала Narcos на Netflix. Героят му има военна подготовка, която употребява за по-специални поръчки. Именно една по този начин го води в гъстите гори на Мексико, където по случайност се озовава в непосредствена непосредственост до падащия от небето транспортен съд на Хищника.

 Снимка 378138

Следва битка, нашият човек прострелва извънземния ловджия, който след това е покорен от федералните. Бойд Холбрук съумява да избяга от Хищника, само че и се оборудва със особено снаряжение от кораба му, което го пази от всяка осмелила се да го нападне гад. Напуска бойното поле и, прибрал се на несъмнено в близкия град, изпраща джаджата на адреса на фамилията си като доказателство, че е срещал с Хищника.

Точно като филмите, тя попада в ръцете на сина му и той съумява да я задейства. Детето, с изключение на доста любопитно, страда и от синдрома на Аспергер, характеризиращ се със усложнения в връзката и повтарящи се поведенчески модели. Точно по тази причина момчето с лекост стартира да борави с извънземната технология.

 Снимка 378139

През това време на Земята идва нов Хищник - много по-подобрена и смъртоносна версия на този, който към този момент е на планетата ни. Сега, дано съм историята прибавим и още военни, още федерални, един биолог (Оливия Мън), и към този момент упоменатото болно момче. Всички те ще се изправят на пътя на един конфликт, който не схващат.



Ловът на " Хищникът " стартира от 14 септември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР