Най-важното, което може да се каже за ролята на ДПС

...
Най-важното, което може да се каже за ролята на ДПС
Коментари Харесай

Осман Октай: Нямаше как да стане целувката между Доган и Станишев

Най-важното, което може да се каже за ролята на Движение за права и свободи през тези 29 години, е, че е подвластна на програмата на задкулисието, което си сложи за цел БКП/БСП да не носи никаква отговорност за осъществените закононарушения както при промяната на имената, по този начин и през 100-годишното си битие на политическата сцена. Движение за права и свободи през годините се трансформира в крилото на комунистическата партия измежду мюсюлманското население ". Това съобщи за БНР някогашният заместник-председател на Движение за права и свободи Осман Октай във връзка 29-ата годишнина от основаването на Движение за права и свободи.

,,Ако би трябвало да загатна последното обръщение на Доган за програмно ръководство, това програмно ръководство е "всички дружно да управляваме страната и никой да не търси отговорност ". Долу-горе по този начин звучи. Всъщност това е продължение предлаганото преди години социално-либерално ръководство на страната ръководството със Симеон и Национална движение „Симеон Втори" “, изясни Октай.

По думите на Октай Доган в никакъв случай не е отсъствал от политиката, а отдръпването му в сараите и назначението на председателския пост в Движение за права и свободи на хора като и Местан и Карадайь е опит да бъде направена партията по-приемлива едно в съдружно ръководство.

„ Нямаше по какъв начин да стане целувката на Орлов мост сред Доган и Сергей Станишев, само че беше допустимо да стане сред Местан и Станишев. Всъщност това е пародията на политическата ни система в България и неслучайно толкоз ниско равнище имат политическите партии и обединения, тъй като са разобличени, че обслужват това задкулисие “.

Октай предвижда, че през май ще има предварителни парламентарни избори.

Аз съм уверен, че след тези избори ще има ръководство сред Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, за следващ път, с най-малко 130 мандата - нещо, което ще взриви обществото, приключи Осман Октай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР