Най-важното което днес трябваше да отсеем бе дали да продължим

...
Най-важното което днес трябваше да отсеем бе дали да продължим
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Няма да разтурим управлението, това ще доведе до щети за народа

Най-важното което през днешния ден трябваше да отсеем бе дали да продължим ръководството или да се разпръснем и да отидем към избори и да хвърлим страната към безпорядък. Това щеше да достави наслаждение за избрани хора. Не е елементарно, тъй като би трябвало да преодолеем наши вътрешни чувства. Това сподели ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ и водач на Политическа партия „ Атака “ Волен Сидеров след близо 4-часове съвещание на съдружния съвет, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Той попита кое е по-важното - да остане ръководството, с цел да не хвърляме страната в безпорядък или да се разтурим и да не знаем какво следва? „ Ние взехме решение, че второто е по-вредно за народа ни. Това че решаваме да продължим напред ще има избрана цена за всички нас. Всички нападки, които бяха разменени ги има. Надявам се да си вземем поука и да създадем по този начин, че да не разрешаваме разтурването на ръководството, което ще докара до вреди за народа “, акцентира Сидеров.

„ Избираме да продължим мандата и да решаваме нещата между тях. Аз съм подготвен да направя това. В момента ръководството в България и от Изток и Запад се гледа като позитивно “, акцентира той.

Продължаваме напред със своите особености, приключи водачът на „ Атака “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР