Най-важното е да видим дали този парламент може да работи

...
Най-важното е да видим дали този парламент може да работи
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Важно е 46-о Народно събрание да работи по-устойчиво от предишното

Най-важното е да забележим дали този парламент може да работи по-устойчиво от предходния. Това съобщи пред Българска национална телевизия Кристиан Вигенин, зам.-председател от Българска социалистическа партия на 46-ото Народно заседание.

Вече внесохме законопроекти във връзка втората година от майчинството и преизчисляването на пенсиите. Това са тематики, които би трябвало и с държавното управление да се обсъдят, изясни Вигенин за целите на алените.
 Вигенин за управническата тактика на Българска социалистическа партия: В първите 100 дни целта ще е опазването на здравето Вигенин за управническата тактика на Българска социалистическа партия: В първите 100 дни целта ще е опазването на здравето
Идва времето за съществени управнически решение, няма време за заигравки и страсти. Това съобщи претендентът за народен представител от Българска социалистическа партия Кристиан Вигени...

Той уточни, че към този момент новият бюджет се написа, а тематиката би трябвало да приоритет на идващото държавно управление. „ Българска социалистическа партия няма да дава безусловна поддръжка - показахме го и с гласуването за ръководител на Народно събрание. Ива Митева беше определена с гласовете на Движение за права и свободи. Това би било провал за което и да е държавно управление. Ние държим на дълбоката смяна. Както и да ни назовават, Българска социалистическа партия не могат да причисляват към статуквото ", безапелационен бе Вигенин.

По думите му едно държавно управление може да бъде определено с нашите гласове, а може и да не бъде без нашия избор. Като сериозна партия ще сме деликатни да не даваме " банкетна " поддръжка ", разяснява още зам.-председателят на Народно събрание.

Прочетете още по тематиката:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР