Най-важното е да продължаваме с ваксините. Една четвърт от ваксините,

...
Най-важното е да продължаваме с ваксините. Една четвърт от ваксините,
Коментари Харесай

Проф. Тодор Кантарджиев: Най-важното е да продължаваме с ваксините

Най-важното е да продължаваме с имунизациите. Една четвърт от имунизациите, които се поставят, са на софиянци, само че през вчерашния ден имаме единствено 7000 ваксини, има гладко повишаване на случаите в София. Имаме цялостни лечебни заведения, цялостни интензивни отделения, четвъртата вълна надмина умрелите с Коронавирус от третата вълна, когато нямахме ваксини. Трябва да продължим с убеждаването на хората да се имунизират. Това сподели в " Денят стартира " проф. Тодор Кантарджиев, съветник по имунизиране към Столична община.

По думите му лечебните заведения са в подготвеност, следва разкриването на спомагателни кревати.

" Към детското здраве би трябвало да са ориентирани напъните ни. Много добре се оправя Министерството на образованието, не мога да кажа същото за Министерството на здравеопазването. Когато има доста разновидности на вируса, има дифузно разпространяване на болестта. Трябва да се вземат ограничения за вписване на оптимален брой нови случаи ", добави проф. Тодор Кантарджиев.

Според него Коронавирус зоните не работят. Проф. Тодор Кантарджиев разясни, че повода е слабата организация.

" Може да стане отчасти бракуване на ваксини, само че да се допусне да се подаряват на други страни. Грипната ваксина няма да попречи, може да се сложи в дребен период, в този момент е моментът ", сподели още проф. Тодор Кантарджиев.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР