"Най-важното е да предадете на нашите колеги в Турция, че

...
"Най-важното е да предадете на нашите колеги в Турция, че
Коментари Харесай

Борисов спешно на границата с Турция, отправи апел към Ердоган НА ЖИВО

"Най-важното е да предадете на нашите сътрудници в Турция, че тази артерия на Европейския съюз (ЕС) би трябвало да работи. Най-големият Граничен контролно-пропусквателен пункт в Европа би трябвало да работи ", това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който изненадващо се появи на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево ", където ревизира по какъв начин се пропущат тировете от българската страна в Турция.

"Тук има тонове отпадък. Помолете тираджиите, както се споделя няма да им чистим. Ние не сме почистващи компании ", ядоса се министър председателят.

Министър-председателят още един път акцентира, че миграцията към България е нула.

"Нашите превозвачи ме подплашиха, че отново били спрели камионите, само че.. Има организация и от двете страни на границата. Това ще продължи дълго, а тоя зелен кулоар би трябвало да работи.

Знаете ли какъв брой тирове идваха по автомагистралата в този момент? Те няма да намалеят за наслада! ", добави Борисов.

"Дойдох, с цел да може превозвачите да са спокойни. Дай Боже да мине тая пандемия и ще седнем да пием кафе ", съобщи министър-председателят.

Премиерът обаче се оплака, че маската, която носи му е дребна и прикани в случай че може да му намерят малко по-голяма.

"Виж какво време пристигна като във война. Да не можем да се прегърнем ", добави Борисов.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР