Най-важното е да бъдете себе си. Приближете се непринудено, направете

...
Най-важното е да бъдете себе си. Приближете се непринудено, направете
Коментари Харесай

Как да си хванем красива и умна жена за сезон лято 2019

Най-важното е да бъдете себе си. Приближете се доброволно, направете комплимент и апропо споменете, че сте бенефициент по няколко стратегии по фонд Земеделие. Ако бъдещата ви другарка не схване какво значи това ѝ обяснете на по-прост език: „ Крада пари, ма кифло! Крада еврофондове! “

Направете бърз и неналожителен секс с най-хубавата ѝ другарка и ѝ подарете диамантени обеци. Дръжте се по този начин все едно не се е случило нищо.

Друго значимо нещо е да бъдете мистериозен. Обвийте се в тайнственост. Намекнете, че карате нещо фактурирано като комбайн, дето коства колкото комбайн, но не е комбайн. Имайте поради, че красивите и умни дами не са длъжни да схващат от себестойността на комбайните, по тази причина пояснете: „ Карам една путалка за двеста бона. Ей я на! Дето съм я паркирал на инвалидното място. “

Покажете, че държите на думата си. За задачата споменете, че имате два билета за отмора на Бали и в случай че прокуратурата не ви забрани да напускате страната (това няма по какъв начин да стане щото сте пили шампанско на един покрив. Сещаш се, нали?) ще се радвате тя пристигна с вас.

Подчертайте, че държите на фамилните полезности. Тоест, споменете, че имате жена и две деца и си държите на тях.

Покажете, че сте самоуверен. Подскажете и, че никак не ви пука какво мисли жена ви.

Споменете че сте просветен. Че следите трендовете в обществото и знаете, кой е в мощна позиция за деня. Трябва да знаете, че към този момент не е влиятелно да сте мутра. Бъдете модерно. Викнете някой злощастник, зашийте му един пестник и викнете полицията да го арестува тъй като е застанал на пътят на ръката ви. На втрещените странични наблюдаващи им обяснете:

„ Аз съм прокурор, бе нещастници. Ясно ли е? “

Споменете, че имате отношение към материалните неща. Подчертайте, че не сте празен идеалист и не летите в облаците. Подплатете тезата си с думите: „ Виж в този момент, кифло. Ей, това хотелче е мое. Дюната под него – също. Имам и една дюна начело, но ми пречи на гледката и ще я преместя откъм гърба. “

Покажете, че притежавате нежна и красива душа. Поръчайте двеста кг салфетки и ги разхвърляйте към вас. Нищо не демонстрира богатата психика по-добре от разхвърляната салфетка.

Ако след всичко изброено красивата и интелигентна жена не клекне пред неотразимият ви сексапил идете на продажница. Там е цялостно с красиви и умни дами за краткотрайно прилагане тъкмо като за вас.

И не се отчайвайте, постоянно помнете че след сезон 2019 идва сезон 2020.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР