„Най-важно е доверието. Разбира се, един актьор трябва да е

...
„Най-важно е доверието. Разбира се, един актьор трябва да е
Коментари Харесай

Скорсезе за работата му с Де Ниро: Най-важно е доверието

„ Най-важно е доверието. Разбира се, един артист би трябвало да е и надарен. “ С тези думи известният режисьор Мартин Скорсезе изясни пред почитатели дългогодишното си съдействие с холивудския ас Робърт де Ниро. Двамата имат към този момент общо 10 колаборации зад тила си, като първата такава се случва още през 1973 година с „ Жестоки улици “. Тази година Скорсезе и Де Ниро още веднъж ще бележат киносалоните по света, този път с „ Ирландецът “.

Режисьорът довери пред киномани, събрали се в салон в Холивуд да изгледат заглавието, че в началото книгата от която е въодушевено то и е дело на Чарлз Бранд, е попаднала точно на Де Ниро. Актьорът е чел тома, с цел да се приготви за друга роля. Самият Скорсезе пък не желал да прави различен филм с екранния Джейк Ламота от „ Разяреният бик “, в случай че двамата не задълбочат историите, които към този момент са разказали на огромен екран.

Междувременно стана ясно, че точно Де Ниро е упорствал към актьорския състав на „ Ирландецът “ да се причисли и Ал Пачино. Самият Скорсезе не бил сигурен, че това е вярно решение, тъй като се бил срещал със популярния артист през 1970 година и му се сторил „ недосегаем “.

"Мисля, че това, което ще видите във кино лентата, е тяхната връзка като сътрудници, като другари през последните 44-45 години. Нещо магично се случва на екрана ", разяснява в последна сметка 77-годишният кинодеец.

Източник: Monitor
Снимка: Ройтерс
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР