Най-важният двубой на Тервел Пулев в полутежка категория на професионалния

...
Най-важният двубой на Тервел Пулев в полутежка категория на професионалния
Коментари Харесай

Вижте къде да гледаме Тервел Пулев - Дешон Уебстър тази вечер

Най-важният дуел на Тервел Пулев в полутежка категория на професионалния бокс е единствено на няколко часа разстояние. По-малкият от известните братя в този спорт ще се изправи против американския боксьор Дешон Уебстър в спор за Интерконтиненталната купа на Световната боксова асоциация (WBA), само че залогът е още по-голям за българина, който с победа най-сетне ще се трансформира във фактор в полутежка категория. 
КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ МАЧА РАЗБЕРЕТЕ ТУК
Както е известно, Тервел Пулев е непобеден на професионалния кръг досега и ниже триумф след триумф. Във визитката си той има 14 победи от 14 мача, цели 12 от които са след нокаут против съперника.
На сметката си той държи и Европейската купа в категорията, само че триумф над Дешон Уебстър ще го изпрати в топ 20, а даже в топ 10, на най-хубавите представители на тази категория в света.
Теглили Тервел гол в тоалетната поради " тежки " слипове
Американецът идва с реноменото на добър боксьор, като на сметката си има единствено 2 загуби и 12 победи, 6 от които с нокаут. Най-добрият му триумф досега е през тази година над Маркус Оливейра след единомислещо съдийски решение. 
Залогът в борбата е огромна, а в допълнение напрежение за Тервел Пулев, само че и сигурно тласък, носи фактът, че ще се бие в зала " Колодрума " в Пловдив, която се чака да е цялостна за боксовия театър.
КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ МАЧА РАЗБЕРЕТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР