Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:Новият

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:Новият
Коментари Харесай

Три минути: Европа иска Гешев да може да бъде разследван. Стефан Янев иска да му е партньор

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Най-важното тази заран:
Новият “партньор ” на ГешевСтарите “герои ” от мутренските временаИсторията на Риши Сунак
в сряда на съвещания за бъдещо ръководство при Румен Радев. Президентът сподели, че да връчи първия мандат за държавно управление.

Българска социалистическа партия и “Възраждане ” към този момент се готвят за нови избори. Двете партии. Социалистите желаят връщане на хартиените бюлетини, а партията на Костадин Костадинов желае да се броят контролните разписки и да има промени в ЦИК.

Служебното държавно управление изчаква дали ще има постоянен кабинет, с цел да реши дали да на сегашния бюджет през 2023 година Това значи да останат непроменени пенсиите, помощите към бизнеса и семействата, налозите.
“Имате сътрудник ”
Венецианската комисия към Съвета на Европа промени на кабинета “Петков ”, които плануват механизъм за следствие на основния прокурор. Тя обаче изиска от България още по-дълбока правосъдна промяна.

на среща в Народното събрание основния прокурор Иван Гешев и сподели, че споделя мнението му, че правосъдната промяна “не би трябвало да се персонализира ” - т.е. няма да му желае оставката. “В наше лице имате сътрудник ”, сподели Янев.

Може ли една къща за посетители с минерален басейн близо до София да коства 10 000 лв.? Точно подобен парцел на такава цена е купил през 2016 година ръководителят на Върховния административен съд. “Беше добра оферта ”, сподели той.

Законът не разрешава шофирането след приложимост на опиати, само че наркотестовете на Министерство на вътрешните работи дават позитивни резултати даже поради медикаменти. Кръвните проучвания се бавят с месеци. Дори служителите на реда към този момент управлението на Министерство на вътрешните работи.

На този декор, които отхвърлят тест за опиати при полицейска инспекция, да бъдат наказвани с до три години затвор и санкция от 500 до 1000 лева

Защо и през днешния ден “героите ” от 90-те отново са на сцената? Защото някой им обезпечи легитимация и изпиране на парите, сподели пред Свободна Европа журналистът Николай Стайков. Гледайте изявлението или го слушайте.
Лекарствата за децата
Тя е на 18 и има рак. През лятото ѝ свършва лекарството, което държи заболяването под надзор. Нови таблетки няма, тъй като Здравната каса няма пари. Сега тя е по-болна и събира пари за интервенция. тази история.

Изпратете “3 минути ” на другари, с цел да се и те. Споделете на какво още желаете да видите в бюлетина.
“Русия унищожава всичко ”
Руските въздушни офанзиви са унищожили повече от на Украйна. “Русия унищожава всичко, с цел да ни е по-трудно да преживеем зимата ”, сподели Володимир Зеленски. на Киев 1 милиарда евро и електрогенератори.

пред офис на съветската Федерална работа за сигурност в окупирания от Москва украински град Мелитопол. Съобщава се за най-малко петима ранени.

Назначената от Москва администрация в Херсонска област разгласи и прикани всички мъже, отказали да изоставен града, да се причислят. В Херсон сега има заповед за евакуация.

Германският президент отиде в Киев за пръв път през войната. По-рано Украйна отклони негово посещаване поради подозренията за връзките му с Москва.

присъдата на американската баскетболистка Бритни Грайнър за владеене и контрабанда на опиати. Съединени американски щати споделиха, че ще търсят метод да я освободят.

Американската верига за бързо хранене в Русия. Тя продава заведенията си и те към този момент ще работят под марката Rostic`s.
“Потенциална заплаха ”
Министрите на енергетиката на страните от Европейски Съюз за сигурността на газопровода “Турски поток ” през България. Това излиза наяве от думите на българския енергиен министър Росен Христов на държавно съвещание.
И две рекомендации
Той поема поста на индуисткия празник Дивали. Тогава се уважава Лакшми - богинята на благосъстоянието и шанса. Риши Сунак е първият англичанин от индийски генезис, който става министър председател на Англия. Десислава Димитрова.

Той е френски режисьор и артист, който споделя историята си посредством филмите си. В понеделник филмът му “Невинният ” му донесе огромната премия на кино фестивала “Синелибри ” в София. на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Елица Симеонова
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР